Dan Petrescu CFR Cluj

CFR Cluj are oficial un nou antrenor. Într-un comunicat CFR a precizat.


Pin On știri D Ale Cetateanului

2 hours agoDan Petrescu a revenit la CFR Cluj și face modificări la nivelul lotului.

Dan Petrescu CFR Cluj. Potrivit Eurosport este vorba despre Guessouma Fofana Anas Tahiri și Ulrich Meleke toți trei fotbaliști aduși în. CFR Cluj boss Dan Petrescu has hit out at Romanian rivals Botosani for potentially not wanting to postpone their match on Sunday. Finanțatorul Neluțu Varga s-a săturat de Marius Șumudică și vrea să îl aducă înapoi pe cel mai bun antrenor din istoria CFR-ului Dan Petrescu.

Basarab Panduru despre revenirea lui Dan Petrecu la CFR Cluj. Patronul CFR-ului a bătut palma cu Dan Petrescu cel care îi. Dan Petrescu i-ar fi anunțat deja pe trei dintre jucătorii de la CFR Cluj că nu se va baza pe ei în restul campionatului și nu îi dorește nici măcar la antrenamente.

Anunțul referitor la revenirea sa a fost publicat pe site-ul oficial al echipei clujene cfr1907ro. In recent days the wily tactician has been asking for help from the Romanian FA to ensure his squad are in peak condition to face Celtic DigiSport. CFR Cluj a terminat pe primul loc în actualul sezon de Liga 1 cu 54 de puncte.

Tatăl erou care a sărit în mare să își salveze fiul deși nu știa să înoate a decedat August 29 2021. O factură la stomatolog. Hotnews utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru.

1 day agoDan Petrescu va bifa a treia experiență ca antrenor principal la CFR Cluj. 1 day agoDan Petrescu 53 de ani este noul antrenor al campioanei CFR Cluj. Conducerea clubului a anunțat că zilele viitoare va fi prezentată și echipa alături de care Bursucul va lucra la Cluj.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu este începând de astăzi noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj. Relația dintre Dan Petrescu și conducerea campioanei României nu era deloc bună. Dan Petrescu revine la CFR Cluj Numirea lui Dan Petrescu 53 de ani ca antrenor principal la CFR Cluj este acum sigură.

Tehnicianul a mai pregătit echipa campioană între iunie 2017 și februarie 2018 și între martie 2019 când a revenit din China unde plecase în vara lui 2018 și noiembrie 2020. Negocieri dure August 29 2021. Sources ProSport I claim that Dan Petrescu will arrive in Cluj on Friday and will negotiate the new contract with CFR being chances to sit on the bench right at the match with FCSB.

Dan Petrescu 52 de ani s-a despărțit de CFR Cluj după eșecul din Cupa României 0-1 cu Poli Iași. 20 hours agoNoul antrenor al CFR Cluj Dan Petrescu a declarat că a revenit la echipă datorită patronului Neluțu Varga. A plonjat cu maşina 200 de metri într-o râpă August 28 2021.

CFR Cluj a castigat al patrulea titlu consecutive de data aceasta cu Edi Iordanescu pe banca tehnica cel care l-a inlocuit pe Dan Petrescu in luna decembrie. Dan Petrescu condiție pentru a reveni la CFR Cluj. Acesta a spus că are ca proiect câștigarea campionatului.

Deși vede și alți pretendenți pentru banca CFR-ului Basarab Panduru consideră că unul dintre Edi Iordănescu și Dan Petrescu va fi. 1 day agoAnticipată încă de vineri revenirea lui Dan Petrescu 53 de ani pe banca tehnică a campioanei României a fost confirmată astăzi. Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj la finalul anului 2020 după trei ani petrecuți în Gruia.

Bursucul a fost prezentat miercuri și deja a adus în Gruia două dintre numele care au. Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este începând de astăzi noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj. În Europa vrem să ajungem cât mai departe în grupele Europa League sau în grupele Champions League dar înainte vrem să câștigăm campionatul și sunt conștient că va fi foarte greu în acest an.

Cursă cu peripeții pentru un livrator din Cluj. Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este începând de astăzi noul antrenor al echipei. Relaţiile cu patronul Neluţu Varga s-ar fi răcit însă dintr-un motiv inedit.

1 day agoDan Petrescu 53 a semnat contractul cu CFR Cluj după patru zile de aşteptare în care lucrurile au stat oarecum sub semnul întrebării. De ce nu a semnat Dan Petrescu încă cu CFR Cluj. Iordanescu a lasat de inteles ca va pleca de la echipa la finalul contractului scadent in luna iunie dar patronal echipei din Gruia infirma aceasta varinta.

1 day agoDan Petresccu este noul antrenor al CFR Cluj. The article has been translated based on the content of Prosport by wwwprosportro. Este vorba de Dan Petrescu tehnicianul care a adus trei titluri consecutive echipei clujene.

Sursele ProSport susțin că acesta deja și-a dat acordul pentru revenire dar a. Decizia ar fi fost luată în urma unei întâlniri de urgență în noapte a șefilor campioanei. Alexandru Chipciu 32 de ani nu se numără printre jucătorii doriți de Dan Petrescu în noul mandat la CFR Cluj.


Liga I Etapa A 18 A Partidele De Sambătă Delegări


From The Tofu Bowl Lippi Worried About China S Performances Marcello Lippi Ac Milan Performance


Pin On Arbitraj


Bob Dylan Albums Ranked Worst To Best Bob Dylan Dylan Album


Cristian Bivolaru A Fost Aseară Observator De Joc La Irlanda Scoţia Soccer Field Soccer Sports


Pin On Arbitraj


Liga I Etapa A 23 A Partidele De Duminică Delegări Athletic Athletic Jacket Sporty


Sancţiuni Extrem De Blande După Cele Două Meciuri Intrerupte Style Fashion Southern Prep


și A Premeditat Dan Petrescu Plecarea De La Cfr Cluj Ca Să O Preia Pe Celtic Ce Scrie Presa Din Scoția Despre Mutare Winter Jackets Celtic Live News


Pin On Arbitraj


Sebastian Colţescu Si Adrian Ghinguleac Delegaţi In Rusia La Un Turneu Under 19 Mens Tops Polo Shirt Mens Polo


Pin On Arbitraj


Pin By Neculai Alexandru On Arbitraj Soccer Referee Soccer Sports


Retrospectiva Arbitraj Sportcampina 2015 Radu Petrescu Europa League League Mens Tops


Pin On Arbitraj


Pin By Neculai Alexandru On Arbitraj Athletic Jacket Athletic Jackets


Pin On Arbitraj


Ianis Hagi Integralist Pentru Rangers In Cupa Ligii Ce Notă A Primit Romanul In Presa Din Scoția In 2020 Athletic Jacket Athletic Live News


Pin On The Celtic Footsoldiers Blog